Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Thenie per sunetin

Një thënie për Sunetin dhe epshin

Ai që Sunetin e bën udhëheqës të vetin, në fjalët dhe veprat e tija, flet me urtësi, kurse ai që epshin e bën udhëheqës të vetin, në fjalët dhe veprat e tija, flet me bidat. Allahu, subhanehu ve teala, thotë: "nëse e respektoni do të udhëzoheni". Ebu Uthman Nejsaburi

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more