Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Qeveria

Agjentet ekonomik

Agjentet ekonomik

Agjentët ekonomik janë:

A) INDIVIDI-FAMILJA (në rolin e zotëruesit të burimeve, ofertuesit dhe konsumatorit),

 B) FIRMA – organizata që prodhon të mira dhe shërbime,

C) QEVERIA – SHTETI si vendimmarrës, krijues dhe mbikqyrës i lojës ekonomike etj.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more