Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Semiologjia

Çka është febris continua ?

 Çka është febris continua ? Febris continua karakterizohet me temperaturë të lartë të trupit, në të cilën dallimi midis temperatursë maksimale dhe asaj minimale, nuk është më i lartë se 1 °C. E gjejmë në tuberkulozin miliar, pneumoninë pneumokoksike, tifon abdominale. cka jane ethet kontinuale, cka jane febris continua, cjane febris continua, ceshte febris continua, cfare eshte febris continua, cka quajme febris continua, febris continua kuptimi, what is febris continua, febris continua, ku i gjejme ethet kontinuale

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more