Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Fito Para. Show all posts
Showing posts with label Fito Para. Show all posts

Fito para online- fito para në internet

Fito para online- fito para në internet

Kliko këtu
Fito para online- fito para në internet

Kliko këtu
Fito para nga aftësitë e tua

Qysh me fitu para online nga shorte.st?Shorte.st është shërbim online për shkurtimin e linqeve që paguan për çdo klikim në linkun e shkurtuar.

fito para online
Procedura është e thjeshtë, regjistrohuni ne http://www.shorte.st dhe më pas konfirmoni regjistrimin nëpërmjet email-it.

Vendosni linkun që dëshironi ta shkurtoni dhe klikoni SHORTEN.  Linku i shkurtuar pas 5 sekondave ju dërgon tek linku origjinal që dëshironi ta shpërndani.

Pagesa nga shorte.st bëhet pasi të arrini shumën $5. Pagesën mund ta pranoni në llogarinë tuaj Payoneer ose në Paypal.

Shembull i një linku të shkurtuar: http://sh.st/rEkYBShorte.st është shërbim online për shkurtimin e linqeve që paguan për çdo klikim në linkun e shkurtuar.

fito para online
Procedura është e thjeshtë, regjistrohuni ne http://www.shorte.st dhe më pas konfirmoni regjistrimin nëpërmjet email-it.

Vendosni linkun që dëshironi ta shkurtoni dhe klikoni SHORTEN.  Linku i shkurtuar pas 5 sekondave ju dërgon tek linku origjinal që dëshironi ta shpërndani.

Pagesa nga shorte.st bëhet pasi të arrini shumën $5. Pagesën mund ta pranoni në llogarinë tuaj Payoneer ose në Paypal.

Shembull i një linku të shkurtuar: http://sh.st/rEkYB

Cilat janë alternativat më të mira të Gogle Adsense ?

 Kliko mbi titullin e meposhtem:

Top 3 alternativat me te mira te Gogle Adsense

 

 


 Kliko mbi titullin e meposhtem:

Top 3 alternativat me te mira te Gogle Adsense

 

 


Si të fitoj para përmes dokumenteve

 Kliko mbi titullin e meposhtem

 Fito para përmes ngarkimit të dokumenteve

 Kliko mbi titullin e meposhtem

 Fito para përmes ngarkimit të dokumenteve

Fitoni para me webfaqen tënde

Fitoni para me webfaqen tënde  

Bëhu publikues dhe përfito nga mundësitë e panumërta të partneritetit të Publikuesit. 

Fillo fito para menjëherë me faqet tuaja ekzistuese. 

Publikuesit e KosoftADS janë partnerët tonë të reklamuesve që mund të regjistrohen me ne dhe t'i shfaqin reklamat në faqet e tyre përmes sistemit të marketingut online KosoftADS. 

Ju mund të fitoni deri 51% nga secili klikim që merrni në reklamat tuaja të vendosura në faqen apo blogun tuaj.

Shfaq reklamat në makinat kërkuese

KosoftADS ju lejon të vendosni reklamat edhe në makinat tuaja kërkuese.

 Nëse vizitorët kërkojnë në faqen tuaj, varësisht nga fjalët kyçe apo përmbajtja e faqes do t'iu shfaqen reklamat e vendosura afër rezultateve.
 
Shfaq dhe fito nga reklamat e vendosura në website

KosoftADS punon me të gjitha llojet e faqeve.

 KosoftADS identifikon përmbajtjen automatikisht dhe varësisht nga rezultati e bën shfaqjen e reklamave. 

KosoftADS është e pavarur për t'u menaxhuar, duke ju lejuar juve të vendosni reklamat, përmbajtjen, reklamuesit, dimenzionet dhe gjithçka tjetër.
 
Filtrim i fuqishëm i konkurrencës

Pavarësia dhe fleksibiliteti i KosoftADS tejkalon të gjitha parashikimet. 

Tanimë keni mundësinë të filtroni dhe menaxhoni edhe konkurrencën tuaj. 

Kjo ju ndihmon për të parandaluar konkurrencën të reklamon në faqen tuaj.
 
Tërheqje e shpejtë me Bankë apo me PayPal

Kërkesat për tërheqje i dërgoni nga llogaria juaj dhe procedimi bëhet menjëherë.

 KosoftADS ju mundëson disa lloje të tërheqjeve, me Bankë, Paypal, Western Union apo metoda tjera.

 
Reklama me mundësi të plotë të përshtatjes

Krijo reklama sipas stilit tënd dhe përshtati me dizajnin e websitit.

 Përshtate pamjen dhe formatin e secilës njësi të reklamës përmes panelit të kontrollimit të llogarisë tënde. 

Mund të zgjedh shfaqjen e reklamave me tekst apo grafikë (apo edhe dyjat). 

www.kosoft-ads.com

fito para me reklama, fitoni para me reklama shqip, fitoni leke me webfaqe, si te fitoj para permes reklamave, qysh me fitu pare ne internet, reklama ne internet, rrjet i reklamave, fitoni para permes reklamimit, reklama fito leke, si te fitoj leke ne internet
Fitoni para me webfaqen tënde  

Bëhu publikues dhe përfito nga mundësitë e panumërta të partneritetit të Publikuesit. 

Fillo fito para menjëherë me faqet tuaja ekzistuese. 

Publikuesit e KosoftADS janë partnerët tonë të reklamuesve që mund të regjistrohen me ne dhe t'i shfaqin reklamat në faqet e tyre përmes sistemit të marketingut online KosoftADS. 

Ju mund të fitoni deri 51% nga secili klikim që merrni në reklamat tuaja të vendosura në faqen apo blogun tuaj.

Shfaq reklamat në makinat kërkuese

KosoftADS ju lejon të vendosni reklamat edhe në makinat tuaja kërkuese.

 Nëse vizitorët kërkojnë në faqen tuaj, varësisht nga fjalët kyçe apo përmbajtja e faqes do t'iu shfaqen reklamat e vendosura afër rezultateve.
 
Shfaq dhe fito nga reklamat e vendosura në website

KosoftADS punon me të gjitha llojet e faqeve.

 KosoftADS identifikon përmbajtjen automatikisht dhe varësisht nga rezultati e bën shfaqjen e reklamave. 

KosoftADS është e pavarur për t'u menaxhuar, duke ju lejuar juve të vendosni reklamat, përmbajtjen, reklamuesit, dimenzionet dhe gjithçka tjetër.
 
Filtrim i fuqishëm i konkurrencës

Pavarësia dhe fleksibiliteti i KosoftADS tejkalon të gjitha parashikimet. 

Tanimë keni mundësinë të filtroni dhe menaxhoni edhe konkurrencën tuaj. 

Kjo ju ndihmon për të parandaluar konkurrencën të reklamon në faqen tuaj.
 
Tërheqje e shpejtë me Bankë apo me PayPal

Kërkesat për tërheqje i dërgoni nga llogaria juaj dhe procedimi bëhet menjëherë.

 KosoftADS ju mundëson disa lloje të tërheqjeve, me Bankë, Paypal, Western Union apo metoda tjera.

 
Reklama me mundësi të plotë të përshtatjes

Krijo reklama sipas stilit tënd dhe përshtati me dizajnin e websitit.

 Përshtate pamjen dhe formatin e secilës njësi të reklamës përmes panelit të kontrollimit të llogarisë tënde. 

Mund të zgjedh shfaqjen e reklamave me tekst apo grafikë (apo edhe dyjat). 

www.kosoft-ads.com

fito para me reklama, fitoni para me reklama shqip, fitoni leke me webfaqe, si te fitoj para permes reklamave, qysh me fitu pare ne internet, reklama ne internet, rrjet i reklamave, fitoni para permes reklamimit, reklama fito leke, si te fitoj leke ne internet

Top 3 alternativat me te mira te Gogle AdsenseKëtu keni një listë të top 3 alternativave për Gogle Adsense.Kjo listë është e bazuar në shumë faktorë si formatin e reklamave, mënyrën e pagesës, minimumi i pagesës etj,

1.Adbrite

Adbrite është alternativë më e mirë për Gogle Adsense.Ofron reklama të të gjitha llojeve për blogera dhe për pro blogera.Rregullat e përdorimit janë shumë të lehta për t’i ndjekur në krahasim me Adsense, duke perdorur Adbrite ju mund të keni në dispozicion reklama inline dhe ato komplete.Kur nuk paraqitet asnjë reklamë atëherë paraqitet mesazhi ‘’reklamoni ketu’’ si mënyrë për t’i tërhequr reklamuesit.

Mënyra e pagesës: Minimumi i pagesës është $100 dhe adbrite ofron pagesën vetëm nëpërmjet çeqëve.


Chitika është njëra ndër rrjetet më të mira të reklamave.E themeluar në vitin 2003, posedon një rrjet të madh të blogjeve dhe ofron reklama të bazuara në fjalë kyçe.Ju lejon të shfaqni reklama në mobila, faqe, blogje etj.Shumë publishera janë të kënaqur me chitika meqë bën pagesën e barabartë me Adsense.Ju gjithashtu mund ta përdorni chitiken edhe me llogarin e juaj të Gogle Adsense.

Mënyra e pagesës: Pagesa minimale është 10$  për përdorues të paypalit dhe 100$ për çeqe standarde.

3.Clicksor

Cliksor, rrjeti i reklamave më i popullarizuar si alternativë e Gogle Adsense i cili është i disponueshëm për përdorim falas.Mund të zgjedhni formatet e ndryshme të reklamave dhe ti objektivizoni lexuesit tuaj. Reklamat pop-up të kliksorit janë shumë të popullarizuara, për më tepër fitoni më shume revenju se sa rrjetet tjera të reklamave.Cliksor ju paguan çdo 15 ditë përmes paypalit.

Mënyra e pagesës: Minimum i pagesës është 50$ për përdorues të paypalit çdo 15 ditë.Këtu keni një listë të top 3 alternativave për Gogle Adsense.Kjo listë është e bazuar në shumë faktorë si formatin e reklamave, mënyrën e pagesës, minimumi i pagesës etj,

1.Adbrite

Adbrite është alternativë më e mirë për Gogle Adsense.Ofron reklama të të gjitha llojeve për blogera dhe për pro blogera.Rregullat e përdorimit janë shumë të lehta për t’i ndjekur në krahasim me Adsense, duke perdorur Adbrite ju mund të keni në dispozicion reklama inline dhe ato komplete.Kur nuk paraqitet asnjë reklamë atëherë paraqitet mesazhi ‘’reklamoni ketu’’ si mënyrë për t’i tërhequr reklamuesit.

Mënyra e pagesës: Minimumi i pagesës është $100 dhe adbrite ofron pagesën vetëm nëpërmjet çeqëve.


Chitika është njëra ndër rrjetet më të mira të reklamave.E themeluar në vitin 2003, posedon një rrjet të madh të blogjeve dhe ofron reklama të bazuara në fjalë kyçe.Ju lejon të shfaqni reklama në mobila, faqe, blogje etj.Shumë publishera janë të kënaqur me chitika meqë bën pagesën e barabartë me Adsense.Ju gjithashtu mund ta përdorni chitiken edhe me llogarin e juaj të Gogle Adsense.

Mënyra e pagesës: Pagesa minimale është 10$  për përdorues të paypalit dhe 100$ për çeqe standarde.

3.Clicksor

Cliksor, rrjeti i reklamave më i popullarizuar si alternativë e Gogle Adsense i cili është i disponueshëm për përdorim falas.Mund të zgjedhni formatet e ndryshme të reklamave dhe ti objektivizoni lexuesit tuaj. Reklamat pop-up të kliksorit janë shumë të popullarizuara, për më tepër fitoni më shume revenju se sa rrjetet tjera të reklamave.Cliksor ju paguan çdo 15 ditë përmes paypalit.

Mënyra e pagesës: Minimum i pagesës është 50$ për përdorues të paypalit çdo 15 ditë.

Fito para përmes ngarkimit të dokumenteve

Fito para përmes ngarkimit të dokumenteve

Docstoc një faqe që ju lejon të bëni ngarkim dhe të shpërndani dokumentet tuaja, ka hapur një shërbim të ri të quajtur DocCash që ju lejon të fitoni para përmes ngarkimit të dokumenteve tuaja.
Docstoc ka partneritet me Google si njëri nga partnerët në programin e reklamave Adsense.Tash kur ju bëni ngarkimin e dokumenteve në Docstoc, ju shpërndani burime reklamash dhe kur dikush klikon mbi reklamat e gogle ads në dokumentet e juaja atëherë fitoni para.Docstoc ndan këto fitime me çdo përdorues 50/50.

 Nese ju tashmë keni të hapur llogari Adsense në faqen tuaj apo blogun tuaj ju mund ta lidhini atë llogari edhe me profilin e docstoc dhe në këtë mënyrë të gjeneroni të ardhura përmes dokumenteve tuaja.

Nëse nuk keni llogari të adsense, atëherë Docstoc do t’ju ndihmojë të hapni një llogari dhe ta lidhni më pastaj me profilin tuaj.

Cilindo dokument që e ngarkoni nën profilin e Docstoc më pastaj do të lidhet në llogarin e DocCash, dhe secili qe klikon mbi rekalamat rreth dokumentit tuaj atëherë për çdo klikim ju do te fitoni para.

Per me shume shikoni videon:fito para, fito para permes dokumenteve, fito leke permes ngarkimit te dokumenteve, fitoni leke, fito leke online, fito para permes dokumentave, ngarko dokumente fito para, ngarkoni dokumente fitoni para, ngarko dokumenta fitoni para, fito para me docstoc, fito para me DocCash, make money with doccash, shperndani dokumente fitoni para, fito pare me dokumenta, fito para me dosje, fito para me wordpad, fito para me seminare, fito para me punime shkencore, fitoni para lehte, qysh me fitu pare, qysh me fiti leke, si me fitu leke ne net, si me fitu leke ne internet
Fito para përmes ngarkimit të dokumenteve

Docstoc një faqe që ju lejon të bëni ngarkim dhe të shpërndani dokumentet tuaja, ka hapur një shërbim të ri të quajtur DocCash që ju lejon të fitoni para përmes ngarkimit të dokumenteve tuaja.
Docstoc ka partneritet me Google si njëri nga partnerët në programin e reklamave Adsense.Tash kur ju bëni ngarkimin e dokumenteve në Docstoc, ju shpërndani burime reklamash dhe kur dikush klikon mbi reklamat e gogle ads në dokumentet e juaja atëherë fitoni para.Docstoc ndan këto fitime me çdo përdorues 50/50.

 Nese ju tashmë keni të hapur llogari Adsense në faqen tuaj apo blogun tuaj ju mund ta lidhini atë llogari edhe me profilin e docstoc dhe në këtë mënyrë të gjeneroni të ardhura përmes dokumenteve tuaja.

Nëse nuk keni llogari të adsense, atëherë Docstoc do t’ju ndihmojë të hapni një llogari dhe ta lidhni më pastaj me profilin tuaj.

Cilindo dokument që e ngarkoni nën profilin e Docstoc më pastaj do të lidhet në llogarin e DocCash, dhe secili qe klikon mbi rekalamat rreth dokumentit tuaj atëherë për çdo klikim ju do te fitoni para.

Per me shume shikoni videon:fito para, fito para permes dokumenteve, fito leke permes ngarkimit te dokumenteve, fitoni leke, fito leke online, fito para permes dokumentave, ngarko dokumente fito para, ngarkoni dokumente fitoni para, ngarko dokumenta fitoni para, fito para me docstoc, fito para me DocCash, make money with doccash, shperndani dokumente fitoni para, fito pare me dokumenta, fito para me dosje, fito para me wordpad, fito para me seminare, fito para me punime shkencore, fitoni para lehte, qysh me fitu pare, qysh me fiti leke, si me fitu leke ne net, si me fitu leke ne internet

Si te fitojm para permes linkave


Ketu jepen te gjitha instruksionet rreth menyres se si te fitoni para permes linkave, instruksionet jane hap pas hapi.

Parate qe i fitoni mund ti dergojne ne paypal, mund ti shikoni ne foton si prove qe eshte reale.

Pra mos e humbni kete rast filloni te fitoni para permes linkave tuaj.


Kliko ketu  per tu regjistruar


Ketu jepen te gjitha instruksionet rreth menyres se si te fitoni para permes linkave, instruksionet jane hap pas hapi.

Parate qe i fitoni mund ti dergojne ne paypal, mund ti shikoni ne foton si prove qe eshte reale.

Pra mos e humbni kete rast filloni te fitoni para permes linkave tuaj.


Kliko ketu  per tu regjistruar

Fito Para me adsense

Adsense ju mundeson qe ne faqet tuaja  te vendosni reklama te ndryshme.Dhe ju paguan per kete sherbim.


Google AdSense vepron në përmbajtjen e faqes tuaj , automatikisht skanon faqen tuaj te internetit dhe vendos reklamen me temë dhe me permbajtje ne perputhje me temen dhe permbajtjen  e faqes tuaj.

Nga vijne reklamat.?

Reklamat vijne nga  Adwords

Tipologjija e reklames vjen sipas tematikes se faqes tuaj, per ti dhene harmoni faqes tuaj,dhe njekohesisht per te terhequr vizitoret e faqes tuaj qe te klikojne mbi reklamat. Jo vetem tematika por dhe permasat e reklames e ngjyrat mund ti perputhni me faqen tuaj.

Adsense varet nga Adwords?

Sigurisht qe po !!Sepse te gjitha reklamat e Adsense rrjedhin nga Adwords
Anasjelltas Adwords varet nga Adsense ,jo.
fito para me adsense, fito me adsense, fito pare online me adsense, fito leke me adsense, fito leke online, fito para online, gogle adsense tips, how to earn money with gogle adsense, qysh me fitu pare me adsense, qysh me fitu pare ne internet, qysh me fitu leke, si me fitu leke, si mu ba i pasun, fito leke ne net,

fito para me adsense, fito me adsense, fito pare online me adsense, fito leke me adsense, fito leke online, fito para online, gogle adsense tips, how to earn money with gogle adsense, qysh me fitu pare me adsense, qysh me fitu pare ne internet, qysh me fitu leke, si me fitu leke, si mu ba i pasun, fito leke ne net,

Adsense ju mundeson qe ne faqet tuaja  te vendosni reklama te ndryshme.Dhe ju paguan per kete sherbim.


Google AdSense vepron në përmbajtjen e faqes tuaj , automatikisht skanon faqen tuaj te internetit dhe vendos reklamen me temë dhe me permbajtje ne perputhje me temen dhe permbajtjen  e faqes tuaj.

Nga vijne reklamat.?

Reklamat vijne nga  Adwords

Tipologjija e reklames vjen sipas tematikes se faqes tuaj, per ti dhene harmoni faqes tuaj,dhe njekohesisht per te terhequr vizitoret e faqes tuaj qe te klikojne mbi reklamat. Jo vetem tematika por dhe permasat e reklames e ngjyrat mund ti perputhni me faqen tuaj.

Adsense varet nga Adwords?

Sigurisht qe po !!Sepse te gjitha reklamat e Adsense rrjedhin nga Adwords
Anasjelltas Adwords varet nga Adsense ,jo.
fito para me adsense, fito me adsense, fito pare online me adsense, fito leke me adsense, fito leke online, fito para online, gogle adsense tips, how to earn money with gogle adsense, qysh me fitu pare me adsense, qysh me fitu pare ne internet, qysh me fitu leke, si me fitu leke, si mu ba i pasun, fito leke ne net,

fito para me adsense, fito me adsense, fito pare online me adsense, fito leke me adsense, fito leke online, fito para online, gogle adsense tips, how to earn money with gogle adsense, qysh me fitu pare me adsense, qysh me fitu pare ne internet, qysh me fitu leke, si me fitu leke, si mu ba i pasun, fito leke ne net,

Fito Pare online

Se Pari Kliko Ketu

Pastaj shko Join now dhe pas kesaj:
1. e Shkruni USERIN ose NIKIN
           2. email adrese
         3. e perseritni email adrese
          4. Paswordin
         
5. Perseritne Paswordin
         6. Zgjedhni menyren e transferimit

Klikoni I agree

dhe ne fund Klikoni Submit

fito para online,fito leke online,fito para online,fitoni leke online,fito leke,fito para,make money,make money online,kosovo money,make money on kosovo,kosovo albanian


Pas kesaj mund te beni shrink qfardo adrese edhe i shperndani ato linka neper faqe, forume, blogje etj, dhe per qdo klikim ne linkun tuaj fitoni para, parat e fituara dergohen ne paypal dhe me pastaj ato para mund ti transferoni ne kartelen tuaj te bankes.

fito para online,fito leke online,fito para online,fitoni leke online,fito leke,fito para,make money,make money online,kosovo money,make money on kosovo,kosovo albanian
Se Pari Kliko Ketu

Pastaj shko Join now dhe pas kesaj:
1. e Shkruni USERIN ose NIKIN
           2. email adrese
         3. e perseritni email adrese
          4. Paswordin
         
5. Perseritne Paswordin
         6. Zgjedhni menyren e transferimit

Klikoni I agree

dhe ne fund Klikoni Submit

fito para online,fito leke online,fito para online,fitoni leke online,fito leke,fito para,make money,make money online,kosovo money,make money on kosovo,kosovo albanian


Pas kesaj mund te beni shrink qfardo adrese edhe i shperndani ato linka neper faqe, forume, blogje etj, dhe per qdo klikim ne linkun tuaj fitoni para, parat e fituara dergohen ne paypal dhe me pastaj ato para mund ti transferoni ne kartelen tuaj te bankes.

fito para online,fito leke online,fito para online,fitoni leke online,fito leke,fito para,make money,make money online,kosovo money,make money on kosovo,kosovo albanian

Namazi

Syzat