Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Fitoni para me webfaqen tënde

Fitoni para me webfaqen tënde  

Bëhu publikues dhe përfito nga mundësitë e panumërta të partneritetit të Publikuesit. 

Fillo fito para menjëherë me faqet tuaja ekzistuese. 

Publikuesit e KosoftADS janë partnerët tonë të reklamuesve që mund të regjistrohen me ne dhe t'i shfaqin reklamat në faqet e tyre përmes sistemit të marketingut online KosoftADS. 

Ju mund të fitoni deri 51% nga secili klikim që merrni në reklamat tuaja të vendosura në faqen apo blogun tuaj.

Shfaq reklamat në makinat kërkuese

KosoftADS ju lejon të vendosni reklamat edhe në makinat tuaja kërkuese.

 Nëse vizitorët kërkojnë në faqen tuaj, varësisht nga fjalët kyçe apo përmbajtja e faqes do t'iu shfaqen reklamat e vendosura afër rezultateve.
 
Shfaq dhe fito nga reklamat e vendosura në website

KosoftADS punon me të gjitha llojet e faqeve.

 KosoftADS identifikon përmbajtjen automatikisht dhe varësisht nga rezultati e bën shfaqjen e reklamave. 

KosoftADS është e pavarur për t'u menaxhuar, duke ju lejuar juve të vendosni reklamat, përmbajtjen, reklamuesit, dimenzionet dhe gjithçka tjetër.
 
Filtrim i fuqishëm i konkurrencës

Pavarësia dhe fleksibiliteti i KosoftADS tejkalon të gjitha parashikimet. 

Tanimë keni mundësinë të filtroni dhe menaxhoni edhe konkurrencën tuaj. 

Kjo ju ndihmon për të parandaluar konkurrencën të reklamon në faqen tuaj.
 
Tërheqje e shpejtë me Bankë apo me PayPal

Kërkesat për tërheqje i dërgoni nga llogaria juaj dhe procedimi bëhet menjëherë.

 KosoftADS ju mundëson disa lloje të tërheqjeve, me Bankë, Paypal, Western Union apo metoda tjera.

 
Reklama me mundësi të plotë të përshtatjes

Krijo reklama sipas stilit tënd dhe përshtati me dizajnin e websitit.

 Përshtate pamjen dhe formatin e secilës njësi të reklamës përmes panelit të kontrollimit të llogarisë tënde. 

Mund të zgjedh shfaqjen e reklamave me tekst apo grafikë (apo edhe dyjat). 

www.kosoft-ads.com

fito para me reklama, fitoni para me reklama shqip, fitoni leke me webfaqe, si te fitoj para permes reklamave, qysh me fitu pare ne internet, reklama ne internet, rrjet i reklamave, fitoni para permes reklamimit, reklama fito leke, si te fitoj leke ne internet
Fitoni para me webfaqen tënde  

Bëhu publikues dhe përfito nga mundësitë e panumërta të partneritetit të Publikuesit. 

Fillo fito para menjëherë me faqet tuaja ekzistuese. 

Publikuesit e KosoftADS janë partnerët tonë të reklamuesve që mund të regjistrohen me ne dhe t'i shfaqin reklamat në faqet e tyre përmes sistemit të marketingut online KosoftADS. 

Ju mund të fitoni deri 51% nga secili klikim që merrni në reklamat tuaja të vendosura në faqen apo blogun tuaj.

Shfaq reklamat në makinat kërkuese

KosoftADS ju lejon të vendosni reklamat edhe në makinat tuaja kërkuese.

 Nëse vizitorët kërkojnë në faqen tuaj, varësisht nga fjalët kyçe apo përmbajtja e faqes do t'iu shfaqen reklamat e vendosura afër rezultateve.
 
Shfaq dhe fito nga reklamat e vendosura në website

KosoftADS punon me të gjitha llojet e faqeve.

 KosoftADS identifikon përmbajtjen automatikisht dhe varësisht nga rezultati e bën shfaqjen e reklamave. 

KosoftADS është e pavarur për t'u menaxhuar, duke ju lejuar juve të vendosni reklamat, përmbajtjen, reklamuesit, dimenzionet dhe gjithçka tjetër.
 
Filtrim i fuqishëm i konkurrencës

Pavarësia dhe fleksibiliteti i KosoftADS tejkalon të gjitha parashikimet. 

Tanimë keni mundësinë të filtroni dhe menaxhoni edhe konkurrencën tuaj. 

Kjo ju ndihmon për të parandaluar konkurrencën të reklamon në faqen tuaj.
 
Tërheqje e shpejtë me Bankë apo me PayPal

Kërkesat për tërheqje i dërgoni nga llogaria juaj dhe procedimi bëhet menjëherë.

 KosoftADS ju mundëson disa lloje të tërheqjeve, me Bankë, Paypal, Western Union apo metoda tjera.

 
Reklama me mundësi të plotë të përshtatjes

Krijo reklama sipas stilit tënd dhe përshtati me dizajnin e websitit.

 Përshtate pamjen dhe formatin e secilës njësi të reklamës përmes panelit të kontrollimit të llogarisë tënde. 

Mund të zgjedh shfaqjen e reklamave me tekst apo grafikë (apo edhe dyjat). 

www.kosoft-ads.com

fito para me reklama, fitoni para me reklama shqip, fitoni leke me webfaqe, si te fitoj para permes reklamave, qysh me fitu pare ne internet, reklama ne internet, rrjet i reklamave, fitoni para permes reklamimit, reklama fito leke, si te fitoj leke ne internet
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat