Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Miopia

Pse paraqitet miopia ?

Pse paraqitet miopia ? Miopia paraqitet për shkak të lakesës së rritur të kornesë dhe boshtit të rritur të syrit . pse shfaqet miopia,pse ndodh miopia,pse paraqitet miopia,shfaqja e miopise,pse kemi miopi

Çka është Miopia ?

Miopia është e metë e shpeshtë e syrit që shkaktohet në rastet kur boshti i syrit është më i gjatë sesa te syri normal. Në ketë rast shohim qartazi vetëm objektet që janë afër, kurse ato që i kanë larg nuk i shohin qartë meqë rrezet e dritës priten përpara retinës (e jo në të). Njerëzit e tillë apo miopët duhet të perdorin syze me thjerrëza shpërndarëse - konkave. qka eshte miopia,cka eshte miopia,cfare eshte miopia,pse shkaktohet miopia,pse paraqitet miopia,pse shfaqet miopia,kur shkaktohet miopia,cilat objektet i shohin miopet mire afer apo larg,qfare syze duhet te perdorin miopet,cfare syza duhet te perdorim kur kemi miopi,cilat syza perdoren tek miopia

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more