Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Facebook. Show all posts
Showing posts with label Facebook. Show all posts

Ja kështu mund ta dini se kush e viziton fshehtë profilin tuajPërherë e më shumë, përdoruesit e facebook bëhen kuriozë se kush e viziton profilin e tyre. Vëmendja virtuale që na kushtojnë të tjerët, me sa duket plotëson vëmendjen që na mungon në realitet.

Tashmë ka një metodë të re dhe të thjeshtë për të mësuar se kush na viziton profilin  
Mjafton të klikoni me butonin e djathtë të mouse në FB dhe të zgjidhni opsionin “View page source”.
Pastaj shtypni Ctrl+F. Më pas në kutizën që do dalë në të djathtë lart, shkruani “InitialChatFriendsList”.
Në ekran do t’iu shfaqen disa numra. Kopjoni një prej tyre, pa shtesën në fund që mund të jetë (-1) ose (-2), dhe bëjeni paste krye, pas adresës www.facebook.com
Dhe menjëherë pas këtij procesi do ta shuani kureshtjen se kush ju vizitoi për herë të fundit profilin.Përherë e më shumë, përdoruesit e facebook bëhen kuriozë se kush e viziton profilin e tyre. Vëmendja virtuale që na kushtojnë të tjerët, me sa duket plotëson vëmendjen që na mungon në realitet.

Tashmë ka një metodë të re dhe të thjeshtë për të mësuar se kush na viziton profilin  
Mjafton të klikoni me butonin e djathtë të mouse në FB dhe të zgjidhni opsionin “View page source”.
Pastaj shtypni Ctrl+F. Më pas në kutizën që do dalë në të djathtë lart, shkruani “InitialChatFriendsList”.
Në ekran do t’iu shfaqen disa numra. Kopjoni një prej tyre, pa shtesën në fund që mund të jetë (-1) ose (-2), dhe bëjeni paste krye, pas adresës www.facebook.com
Dhe menjëherë pas këtij procesi do ta shuani kureshtjen se kush ju vizitoi për herë të fundit profilin.

5 arsye pse duhet ta mbyllni Facebook-un

 

Të gjithë personat që janë ‘të varur’ pas Facebook-ut, duhet ta pranojnë, Facebook-u është një problem.

Të kesh një adresë në Facebook mund të jetë një gjë e mirë, pasi lidhesh me miqtë e tu që ndodhen afër dhe larg.

Por nga ana tjetër mund të jetë tepër e bezdisshme kur sheh postime të të tjerëve, jeta e të cilëve duket me e bukur se e jotja. Kështu që ne po ju japim disa arsye, që vërtetojnë se përse të mbyllësh një adresë në Facebook është një gjë e mirë.

Më tepër kohë për veten

Ideja për të mbyllur Facebook-un është gjëja e duhur për të bërë. Varësia ndaj këtij rrjeti social, bën që në çdo kohë e në çdo moment të jesh i varur pas manisë për të kontrolluar mesazhet, lajmet dhe komentet. Të mbyllësh një adresë në Facebook, do të thotë të kesh më tepër kohë për veten dhe për të tjerët.

Shpëton nga statuset ‘e lumtura’ të të tjerëve

Ajo që tek Facebook është pozitive, është mënyra për të të kujtuar mbi ditëlindjet e shokëve dhe shoqeve apo edhe kohën dhe datën e aktiviteteve të tjera me rëndësi. Por kur ti je duke punuar, dhe dikush poston foto dhe statuse me temë pushimesh dhe qejf, kjo nuk duket gjë e mirë. Një tjetër arsye pse të mbyllësh Facebook-un është një gjë e mirë, është se shpëton nga lajme të tilla.

Mund të jesh më produktiv

Të themi të drejtën, Facebook të merr kohë shumë. Nëse e llogarisni kohën që mund të shpenzoni me të, nga mëngjesi deri në darkë do të habiteni. Nëse e mbyll adresën në Facebook do të kesh mundësinë që të jesh më produktiv në angazhime të tjera, të lexosh një libër ose të stërvitesh.

Më tepër i pranishëm

Kur nuk mendon se si të përshkruash një moment tëndin në Facebook në një postim, gjatë kohës që ke dalë me shokët, mund të përjetosh më tepër atë moment. Ideja për të postuar gjithçka në Facebook, ku ndodhesh, çfarë po bën etj, të shkëput nga shijimi i momentit.

Do të kurohesh nga varësia pas Facebook-ut

A ka ndonjë rrugë për ta përdorur Facebook-un në një mënyrë më të shëndetshme për veten? Ju duhet ta gjeni këtë rrugë, dhe të mos krijoni varësi ndaj Facebook-ut.
 

Të gjithë personat që janë ‘të varur’ pas Facebook-ut, duhet ta pranojnë, Facebook-u është një problem.

Të kesh një adresë në Facebook mund të jetë një gjë e mirë, pasi lidhesh me miqtë e tu që ndodhen afër dhe larg.

Por nga ana tjetër mund të jetë tepër e bezdisshme kur sheh postime të të tjerëve, jeta e të cilëve duket me e bukur se e jotja. Kështu që ne po ju japim disa arsye, që vërtetojnë se përse të mbyllësh një adresë në Facebook është një gjë e mirë.

Më tepër kohë për veten

Ideja për të mbyllur Facebook-un është gjëja e duhur për të bërë. Varësia ndaj këtij rrjeti social, bën që në çdo kohë e në çdo moment të jesh i varur pas manisë për të kontrolluar mesazhet, lajmet dhe komentet. Të mbyllësh një adresë në Facebook, do të thotë të kesh më tepër kohë për veten dhe për të tjerët.

Shpëton nga statuset ‘e lumtura’ të të tjerëve

Ajo që tek Facebook është pozitive, është mënyra për të të kujtuar mbi ditëlindjet e shokëve dhe shoqeve apo edhe kohën dhe datën e aktiviteteve të tjera me rëndësi. Por kur ti je duke punuar, dhe dikush poston foto dhe statuse me temë pushimesh dhe qejf, kjo nuk duket gjë e mirë. Një tjetër arsye pse të mbyllësh Facebook-un është një gjë e mirë, është se shpëton nga lajme të tilla.

Mund të jesh më produktiv

Të themi të drejtën, Facebook të merr kohë shumë. Nëse e llogarisni kohën që mund të shpenzoni me të, nga mëngjesi deri në darkë do të habiteni. Nëse e mbyll adresën në Facebook do të kesh mundësinë që të jesh më produktiv në angazhime të tjera, të lexosh një libër ose të stërvitesh.

Më tepër i pranishëm

Kur nuk mendon se si të përshkruash një moment tëndin në Facebook në një postim, gjatë kohës që ke dalë me shokët, mund të përjetosh më tepër atë moment. Ideja për të postuar gjithçka në Facebook, ku ndodhesh, çfarë po bën etj, të shkëput nga shijimi i momentit.

Do të kurohesh nga varësia pas Facebook-ut

A ka ndonjë rrugë për ta përdorur Facebook-un në një mënyrë më të shëndetshme për veten? Ju duhet ta gjeni këtë rrugë, dhe të mos krijoni varësi ndaj Facebook-ut.

Kujdes, një virus është përhapur në Facebook!

 Këtyre ditëve përdoruesit e Facebook duhet të jenë të kujdesshëm, sepse një virus i ri është përhapur, dhe i njëjti ka për synim ta infektojë kompjuterin tuaj.

Në fakt, në qoftë se ju jeni një përdorues i rrjetit më të madh social në botë, dhe për shumicën prej jush ne po sugjerojmë se jeni, dhe në qoftë se në e-mailin tuaj vjen një porosi, përmbajtja e të cilës thotë "Hey (emri juaj), your Facebook account has been closed" ose "Hi (emri juaj), your Facebook account is blocked", keni kujdes, sepse ky është një mesazh i rrejshëm i cili ka për qëllim të ju dëmtojë.

Bëni kujdes, dhe mos e hapni emailin, sepse ky “njoftim” është një përpjekje për infektimin e kompjuterit tuaj me një virus.

Nëse tashmë e keni hapur këtë email, porosia e radhës që do ta merrni përmes një programi, do të jetë “Our Facebook connection is now secured! Thank you for your support”, mirëpo atëherë do të jetë shumë vonë, pasi kompjuteri juaj do të jetë i infektuar nga virusi, prandaj mendoni dy herë para se ta hapni një email të tillë.

Shperndaje
 Këtyre ditëve përdoruesit e Facebook duhet të jenë të kujdesshëm, sepse një virus i ri është përhapur, dhe i njëjti ka për synim ta infektojë kompjuterin tuaj.

Në fakt, në qoftë se ju jeni një përdorues i rrjetit më të madh social në botë, dhe për shumicën prej jush ne po sugjerojmë se jeni, dhe në qoftë se në e-mailin tuaj vjen një porosi, përmbajtja e të cilës thotë "Hey (emri juaj), your Facebook account has been closed" ose "Hi (emri juaj), your Facebook account is blocked", keni kujdes, sepse ky është një mesazh i rrejshëm i cili ka për qëllim të ju dëmtojë.

Bëni kujdes, dhe mos e hapni emailin, sepse ky “njoftim” është një përpjekje për infektimin e kompjuterit tuaj me një virus.

Nëse tashmë e keni hapur këtë email, porosia e radhës që do ta merrni përmes një programi, do të jetë “Our Facebook connection is now secured! Thank you for your support”, mirëpo atëherë do të jetë shumë vonë, pasi kompjuteri juaj do të jetë i infektuar nga virusi, prandaj mendoni dy herë para se ta hapni një email të tillë.

Shperndaje

Kopertina per Facebook


Ne faqen e meposhtme mund te gjeni kopertina apo covers per Facebook:

http://www.firstcovers.com

http://www.trendycovers.com

http://www.myfbcovers.com

http://99covers.com

http://coverjunction.com

http://www.namecovers.com

Kopertina per facebook,covers per facebook,kopertine per facebook,kopertina te ndryshme per facebook

Ne faqen e meposhtme mund te gjeni kopertina apo covers per Facebook:

http://www.firstcovers.com

http://www.trendycovers.com

http://www.myfbcovers.com

http://99covers.com

http://coverjunction.com

http://www.namecovers.com

Kopertina per facebook,covers per facebook,kopertine per facebook,kopertina te ndryshme per facebook

Gjej id e facebookut tuaj


Gjej id e facebookut tuaj mjafton ta shkruani url e facebookut tuaj apo profilit tuaj, pastaj klikoni lookup numeric ID dhe menjehere ju del id-ja juaj ne facebook dhe kjo id mund tju duhet nese deshironi te regjistroheni ne faqe te ndryshme qe ju interesojne.

Gjej id e facebookut tuaj mjafton ta shkruani url e facebookut tuaj apo profilit tuaj, pastaj klikoni lookup numeric ID dhe menjehere ju del id-ja juaj ne facebook dhe kjo id mund tju duhet nese deshironi te regjistroheni ne faqe te ndryshme qe ju interesojne.

Namazi

Syzat