Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Afarizmi

Afarizmi dhe Informatika

Afarizmi dhe Informatika
Informata-dituria është bërë një resurs i rëndësishëm në ndërmarrje, kurse teknologjia informative(TI) faktor i rëndësishëm i suksesit dhe efikasitetit të afarizmit të saj.
Informatika definohet si shkencë mbi mbledhjen,përpunimin,bartjen dhe shfrytëzimin e informatave me ndihmën e pajimeve teknike në kuadër të sistemit informative.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more