Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Klishe. Show all posts
Showing posts with label Klishe. Show all posts

Çka quajmë klishe?

 Çka quajmë klishe?

1. Pllakë prej metali, druri etj. ku është gdhendur në reliev një figurë a një fotografi për t'u riprodhuar në një botim; figura e riprodhuar në shtyp me këtë mënyrë. Klishe e qartë.

2. fig. keq. Ide, mendim ose shprehje, që është përdorur shpesh dhe përsëritet njësoj.

qka eshte klishe ,Cka eshte klishe ,ceshte klishe,cfare eshte klishe ,qeshte klishe,definicioni klishe, perkufizimi klishe,shpjegimi klishe,qka kuptojm me klishe, qka nenkuptojm me klishe ,nenkuptimi klishe,kuptimi i fjales klishe, qka quajme klishe, klisheja, qka eshte klisheja
 Çka quajmë klishe?

1. Pllakë prej metali, druri etj. ku është gdhendur në reliev një figurë a një fotografi për t'u riprodhuar në një botim; figura e riprodhuar në shtyp me këtë mënyrë. Klishe e qartë.

2. fig. keq. Ide, mendim ose shprehje, që është përdorur shpesh dhe përsëritet njësoj.

qka eshte klishe ,Cka eshte klishe ,ceshte klishe,cfare eshte klishe ,qeshte klishe,definicioni klishe, perkufizimi klishe,shpjegimi klishe,qka kuptojm me klishe, qka nenkuptojm me klishe ,nenkuptimi klishe,kuptimi i fjales klishe, qka quajme klishe, klisheja, qka eshte klisheja

Namazi

Syzat