Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Sinqeriteti

Frytet e Sinqeritetit

Frytet e Sinqeritetit:

1.Me sinqeitet hyn ne Xhenet dhe fiton begatit qe jane aty.
2.Me sinqeritet pranohen veprat tek Allahu Meshireplote.
3.Me sinqeritet ne diten e Gjykimit fiton ndermjetesimin e Muhamedit alejhi selam.
4.Me sinqeritet pastrohet zemra nga zilia.
5.Me sinqeritet falen mekatet dhe shtohen shperblimet.
6.Me sinqeritet mundesohet fitorja e sigurte.
7.Me sinqeritet behesh i dashur dhe i pranuar tek njerezit.
8.Me sinqeritet cdo veper(e lejuar) e kryer nga ti shendrrohet ne ibadet.
9.Me sinqeritet arrin te fitosh shperblimin e veprave qe nuk ke pasur mundesi ti perfundosh.
10.Me sinqeritet largohen vuajtjet.
11.Me sinqeritet je i mbrojtur nga intrigat e shejtanit.
12.Me sinqeritet arrine suksese,knaqesi dhe begati.
13.Me sinqeritet shpeton nga sprovat.

Pershtati:Haqif Ibrahimi

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more