Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Imam Shafiu. Show all posts
Showing posts with label Imam Shafiu. Show all posts

Një thënie për qenin dhe luanin nga Imam Shafiu


“A s’e sheh që luani rri i heshtur, por [nga ai] të gjithë janë të frikësuar

E qeni leh pa ndalë, por prapë është i përçmuar”

— Imam Shafiu

“A s’e sheh që luani rri i heshtur, por [nga ai] të gjithë janë të frikësuar

E qeni leh pa ndalë, por prapë është i përçmuar”

— Imam Shafiu

Namazi

Syzat