Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Epshi

Çka janë epshet ?

Çka janë epshet ? Epshet ( instiktet ) janë nevoja të trashëguara, të ndërlikuara dhe të pamësuara të sjelljeve specifike për llojin e caktuar të krijesës(njeriut apo shtazës). Energjia epshore vjen prej nevojave fiziologjike siq janë:uria,etja,seksi, pra epshet janë nevoja të lindura të organizmit.  Cka eshte epshi,,qka eshte epshi,ceshte epshi,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,epshet,epshi,epshet,instikti,instikt,instiktet,epsh,epshor,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more