Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Metoda komparative

Çka është metoda komparative ?

Çka është metoda komparative ? Kjo metodë perbehet prej konstatimit te ngjashmerise dhe ndryshimit ne mes te dukurive te ndryshme psh te kuptohen dhe interpretohen me mire shteti kombi populli familja etj. Keshtu behen komparacioni ne mes te shteteve te ndryshme ne mes veti, ne mes kombeve te ndryshme ne mes familjeve etj.    ceshte metoda komparative, cfare eshte metoda komparative, qka eshte metoda komparative, cfare eshte metode komparative

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more