Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Efektet anesore. Show all posts
Showing posts with label Efektet anesore. Show all posts

Cilat janë efektet anësore të Enfluranit ?

Cilat janë efektet anësore të Enfluranit ?

Efektet anësore të Enfluranit janë:depresioni kardiorespirator; hepatotoksicitet te të senzibilizuarit ndaj anestezikëve të halogjenuar.
Cilat janë efektet anësore të Enfluranit ?

Efektet anësore të Enfluranit janë:depresioni kardiorespirator; hepatotoksicitet te të senzibilizuarit ndaj anestezikëve të halogjenuar.

Cilat janë efektet anësore të Dantrolenit ?

Cilat janë efektet anësore të Dantrolenit ?

Efektet anësore të Dantrolenit janë: marramendja; dobësia; diarrea; pështirosje; anoreksia; çrregullime të të pamurit dhe të të folurit; shqetësimi; konvulzionet; frekuencë e rritur e urinimit; më rrallë tahikardi; dispne.

kush jane efektet anesore te dantrolenit,Dantroleni efektet anesore te tij,cilat jane efektet anesore te dantrolenit
Cilat janë efektet anësore të Dantrolenit ?

Efektet anësore të Dantrolenit janë: marramendja; dobësia; diarrea; pështirosje; anoreksia; çrregullime të të pamurit dhe të të folurit; shqetësimi; konvulzionet; frekuencë e rritur e urinimit; më rrallë tahikardi; dispne.

kush jane efektet anesore te dantrolenit,Dantroleni efektet anesore te tij,cilat jane efektet anesore te dantrolenit

Cilat janë efektet anësore të paracetamolit ?

Cilat janë efektet anësore të paracetamolit ?

Efektet anësore të paracetamolit janë: Anemia hemolitike, neutropenia, leukopenia, pancitopenia, kruarja, urtikaria, eritema, ethet, hipoglikemia, hepatotoksiciteti.

Efektet anesore, Paracetamoli, Farmakologjia, 
Cilat janë efektet anësore të paracetamolit ?

Efektet anësore të paracetamolit janë: Anemia hemolitike, neutropenia, leukopenia, pancitopenia, kruarja, urtikaria, eritema, ethet, hipoglikemia, hepatotoksiciteti.

Efektet anesore, Paracetamoli, Farmakologjia, 

Namazi

Syzat