Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Thenie per pasurine

Thenie per pasurine dhe varferine

Thenie per pasurine dhe varferine

1.Pasuria eshte si uji i kripur:sa me shume pi,aq me shume etje ke.(A.Schopenhauer)

2.Kur isha i ri mendoja se paraja ishte nje gje shume e rendesishme;tani,qe jam plak,jam shume i sigurte per kete.(O.Wilde)

3.Pasuria nuk i perket atij qe e ka,por atij qe di ta gezoje.(B.Franklin)

4.Eshte thene qe etja per para,eshte baza e gjithe te kqijave ne kete bote.E
njejta gje mund te thuhet per mungesen e parave.(S.Butler)

5.Nga ferri i te varferve eshte bere parajsa e te pasurve.(V.Hugo)

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more