Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Fonetika. Show all posts
Showing posts with label Fonetika. Show all posts

Ç'është fonetika?

Ç'është fonetika?

Fonetika (nga greqishtja tingull) është degë e gjuhësisë që merret me studimin e anës tingullore të gjuhës. 

Ana tingullore përfshijnë tingujt e të folurit, nyjëtimin dhe veçoritë e tyre dhe disa dukuri tjera gjuhësore.
Ç'është fonetika?

Fonetika (nga greqishtja tingull) është degë e gjuhësisë që merret me studimin e anës tingullore të gjuhës. 

Ana tingullore përfshijnë tingujt e të folurit, nyjëtimin dhe veçoritë e tyre dhe disa dukuri tjera gjuhësore.

Namazi

Syzat