Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Vera

Poezia ''Të flesh në verë'' shkruar nga Melsi Qirici

Të flesh në verë   Në dimër unë zgjohem me natë Dhe vishem me dritë të bardhë, Në verë ndryshon puna krejt Më duhet të fle më shpejt. Më duhet të shkoj në shtrat e të shoh Pemët e zogjtë që luajnë mbi to, Të dëgjoj zërat e njerëzve nëpër rrugë E hapat e tyre të rëndë me zhurmë. A s’do ta kishit të vështirë dhe ju, Kur qielli është kaq i kthjellët dhe blu, Që kur të donit të luanit dhe pak T’ju dërgonin kaq herët në shtrat?   Melsi Qirici poezi per veren,vjershe per veren,vjersha per veren,poezi per veren,vera vjersha shqip,poezi dhe vjersha shqip,poezi ne shqip per veren

Ese për Verën

Ese për Verën Vera fillon me 21 qershor dhe mbaron me 21 shtator Vera është periudha më e nxehtë e vitit që bashkë me ngrohtësinë e saj sjell edhe dashurinë për natyrën dhe bukuritë e saj. Në verë , ditët bëhen më të gjata ndërsa netët më të shkurta. Njerëzit mund të punojnë më shumë dhe mund të jenë jashtë për një kohë më të gjatë nëse kanë për të punuar me orë të tëra. Njerëzit në këtë stinë pëlqejnë të dalin dhe të kënaqen me bukuritë e natyrës dhe kjo sigurisht se mund të ndodhë më së miri në stinën everës . Vera është stina më e pëlqyer nga të gjithë. Çdokush e pret verën me muaj për t’i shijuar të mirat që i sjell me ardhjen e saj. Shumë njerëz gjatë verës preferojnë t’i vizitojnë vendet turistike për të kaluar pushimet e tyre verore dhe për t’i shijuar bukuritë natyrore të krijuara nga Zoti . Gjatë verës ekziston mjaft kohë e lirë për të bërë vizita edhe në farefisin tonë,për të lexuar ndonjë përrallë , tregim , nov

Vjershe per veren apo stinen e veres shkruar nga Zyrafete Zadrazha - Ferizaj

Vera Të dua moj verë Që vjen përherë Dhe lule çelë Unë të dua shumë Kur derën ma hapë Aromën e luleve sjellë Moj verë. Vjershë nga Zyrafete Zadrazha - Ferizaj vjersha dhe poezi per veren,stina e veres vjersha,vjersha per veren,vera poezi,poezi per veren,poezi shqip per stinen e veres,stina e veres poezi,vera erdhi vjerrsha shqip,vjersha dhe poezi shqip per veren e apo stinen e veres,vera poezi te bukura shqip,vjersha per vere

Vjeshta- vjershe nga Samire Spahiu

Vjeshta - vjershe nga Samire Spahiu Shkoi vera Porsi hapi Erdhi vjeshta Porsi vrapi Eja moj e bukura vjeshtë Eja ti, unë të pres në vreshtë Të pres në kopësht e në arë Të pres me gëzim, mirë se ardh' . Samire Spahiu - Kaçanik Shih edhe: Kur fillon dhe mbaron vjeshta ? Çka është Vjeshta ? Erdhi vjeshta - poezi nga Ibrahim Rugova Vjeshta - vjershë nga Xhevahir Spahiu   vjersha per vjeshten,vjersha per vjeshten,vjeshta vjersha shqip,vjersha dhe poezi per vjeshte,vjershe e bukur per vjeshten,vjeshta vjershe,vjersha per vjeshten,vargje per vjeshten,erdhi vjeshta poezi,poezi per vjeshten,vjeshta poezi dhe vargje shqip

Kur fillon dhe mbaron Vera ?

Kur fillon dhe mbaron Vera ? Në gjysmërruzullin verior Vera fillon më 21 qershor e mbaron më shtator. Postime të ngjashme: Kur fillon dhe mbaron Pranvera Kur fillon dhe mbaron Vjeshta Kur fillon dhe mbaron Dimri kur fillon vera,kur mbaron vera,kur perfundon vera,me cilen date mbaron vera,kur fillon vera,vera data e fillimit

Çka është Vera ?

Vera Çka është Vera ? Vera është stina e dytë dhe më e ngrohtë e vitit, që vjen pas pranverës . Në gjysmërruzullin verior fillon më 21 qershor e mbaron më shtator. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,vera,vera,vere

Vjershë - Vera

Vjershë '' V era '' Përmbi degë të pemës Gjinkalla këndon Nga lulet e verës Toka hijeshon Arat po verdh ojnë Gruri na u poq Djersë po kullojnë Se vapa na dogj vjersha per veren, vera vjershe, vjershe per veren, vera vjershe, vjersha per stinen e veres, vjersha per stinen e veres, stina e veres vjershe, vjershe per veren, vargje per veren,vera vargje, strofa per veren,vjersha per veren,vera vjershe, vjersha per parashkollore, vjershe per parashkollore

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more