Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Rajoni rural

Çka është rajoni rural ?

Çka është rajoni rural ? Rajoni rural është rajon me popullatë të rallë ku predominojnë aktivitetet ekonomike që përfshinë prodhimin bujqësor, serrat, fermat dhe pyjet.  Në Kosovë, termi rajon rural në mënyrë specifike nuk përfshin shtatë (7) qendrat të mëdha urbane dhe fshatra me më shumë se 1000 banorë. ceshte rajoni rural,cfare eshte rajoni rural, rajon rural shqip,rajoni rural

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more