Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Vjersha për Adem Jasharin

Vjersha dhe poezi për Adem Jasharin

Vjersha dhe poezi për Adem Jasharin Poezi për Adem Jasharin Poezi per Adem Jasharin nga Albiona Bislimi  Vjershe per Adem Jasharin nga Pranvera Gajtani  Adem Jashari - vjershë nga Lirie Sopa Kryetrimi i legjendës - poezi për Adem Jasharin Adem Jashari - vjershë nga Albenita Gashi Adem Jashari Para varrit të komandantit ADEM JASHARI (vjershë tjeter) Adem Jashari - nga Laura Fazliu poezi per Adem Jasharin,Adem Jashari poezi,poezi shqip,vjersha per Adem Jasharin,Adem Jashari,Adem Jashari poezi shqip,vjersha dhe poezi per Adem Jasharin

Adem Jashari - vjershë nga Albenita Gashi

    Në Prekaz nënëlokja Duke i shikuar djemtë e saj për tokë Në kodrina e në male Ndihet krsima e ushtarëve O Adem,o legjendar Mos u ndal asnjë hap Shiko nënat duke vuajtur, Shiko motrat e tmerruara Shiko fëmijët e trishtuar Në zemrat e Shqiptarëve Hakmarrja s‘ka për të   mbaruar Postime të ngjashme: Adem Jashari   - vjershë nga Laura Fazliu vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,adem jasharin,adem jashari,adem jasharin,adem jashrin,poezi per Adem Jasharin,vjersha per Adem Jasharin

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more