Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Veshkat

Çka është anuria?

Çka është anuria?

Anuria  është ndërprerje e plotë e sekrecionit të veshkave. 
Shkaqet janë të njëjta me ato që shkaktojnë oligurinë, por të shkallës më të rëndë. 
Duhet dalluar anurinë nga retencioni i urinës që paraqitet te pareza e fshikëzës urinare, gjendjet pa
vetëdije dhe sëmundjet e rënda infektive.


cka eshte anuria, ceshte anuria, cfare eshte anuria, cka kuptojme me anuri, anuria kuptimi, cfare kuptojme me anuri, anuria kuptimi i saj, anuri

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more