Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Pisha

Pisha......!

Pisha është druri më i përhapur prej drunjëve halor.

Ekzistojn tri lloje të pishave:

• Pisha e Bardhë
• Pisha e Zezë dhe
• Pisha Bregdetare.

Pisha mund të arrij lartasin prej (30-40)m, përdoret për ndërtimin e urave prej druri, për shtylla (huj) të themelit, përpunimin e shtyllave elektrike dhe telefonike, për pragje të hekurudhave, për dysheme druri, si dru nëpër miniera etj.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more