Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Vjersha per kohen

Koha vrapon vjershë(poezi) nga Xhevahir Spahiu

Koha vrapon  vjershë(poezi) nga Xhevahir Spahiu Mëngjes . Mesditë. Mbrëmja tretet... Nga kalendari fleta ra Shkoi dhe një ditë; unë pyes vetveten: “Ditës ç’i dhe e çfarë të dha?”   Një ditë shkon, pas saj vjen tjetra, Ti mbjell një pemë, një gur ti vë Nga guri, ja, u ngrit ndërtesa, Dhe pema pyll i madh u bë!   Koha vrapon. Vrapon si lumë; Nga kalendari fleta ra. Vetvetes pyetjen i bëj unë: “Ditës ç’i dhe e çfarë të dha?” koha vrapon poezi, poezi per kohen, vjersha per kohen, vjershe per kohen, vjersha koha,Vjersha nga Xhevahir Spahiu, vjershe Xhevahir Spahiu,koha poezi, vargje per kohen, vargje te bukura per kohen, vjersha per femije koha, 

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more