Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Sinjalet

Çka janë treguesit, sinjalet dhe shenjat ?

Çka janë treguesit, sinjalet dhe shenjat ? Treguesit janë shenja që nuk i drejtohen kurrkujt, por që tregojnë diçka. Sinjalet u drejtohen njerëzve dhe shërbejnë për marrëveshje. Shenjat janë figura,vizatime,tinguj që u drejtohen njerëzve dhe tregojnë diçka. cka jane treguesit, cka jane sinjalet, cka jane shenjat, cka eshte shenja, cka eshte treguesi, cka jane, qka eshte shenja, qka osht shenja, cfare eshte treguesi, cfare eshe shenja, cfare eshte sinjali

Çka janë sinjalet

                      Çka janë sinjalet Sinjalet në dallim nga terguesit janë rezultat i një marrëveshjeje .Ato u drejtohen njerëzve të njohur ose të panjohur dhe përdoren për t’u marrë vesh. Sinjale janë psh.:dritat e semaforëve, lëvizja e duarve të një polici që drejton trafikun,krisma e një pushke në garë etj. qka jane sinjalet,qka eshte sinjali,kuptimi i sinjalit,cfare eshte sinjali, çfarë eshte sinjali, qka kuptojme me sinjal, shembuj sinjalesh,sinjali,kuptim rreth sinjali,kuptimi sinjal,cka eshte sinjali

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more