Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë sinjalet


                      Çka janë sinjalet

Sinjalet në dallim nga terguesit janë rezultat i një marrëveshjeje .Ato u drejtohen njerëzve të njohur ose të panjohur dhe përdoren për t’u marrë vesh.

Sinjale janë psh.:dritat e semaforëve, lëvizja e duarve të një polici që drejton trafikun,krisma e një pushke në garë etj.

qka jane sinjalet,qka eshte sinjali,kuptimi i sinjalit,cfare eshte sinjali, çfarë eshte sinjali, qka kuptojme me sinjal, shembuj sinjalesh,sinjali,kuptim rreth sinjali,kuptimi sinjal,cka eshte sinjali

                      Çka janë sinjalet

Sinjalet në dallim nga terguesit janë rezultat i një marrëveshjeje .Ato u drejtohen njerëzve të njohur ose të panjohur dhe përdoren për t’u marrë vesh.

Sinjale janë psh.:dritat e semaforëve, lëvizja e duarve të një polici që drejton trafikun,krisma e një pushke në garë etj.

qka jane sinjalet,qka eshte sinjali,kuptimi i sinjalit,cfare eshte sinjali, çfarë eshte sinjali, qka kuptojme me sinjal, shembuj sinjalesh,sinjali,kuptim rreth sinjali,kuptimi sinjal,cka eshte sinjali
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat