Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Vjersha per librin

Poezia ''Libri, miku im'' nga Ersilja Çeli

Libri, miku im Librin e kam shok, Librin e kam mik, Atë e shfletoj, Me të flas çdo ditë. Me librin krenohem, Në librër mësoj, Jam e përgatitur Në shkollë kur shkoj. Dhe kur jam e lodhur, Librin marr në duar, Lodhja më kalon, Duke e lexuar. Libri im i dashur, Të dua në çdo fletë, Sepse ti më jep Njohuri për jetë. Prandaj gjithë fëmijëve U këshilloj diçka: -Librin ta duan shumë, Se mik më të mirë nuk ka. Poezi, Poezi per librin, Vjersha per librin

Poezi apo vjershë për librin

Libri Çdo ditë e shfletoj Dhe diçka të re mësoj Sa herë kam lexuar Kam qenë e gëzuar Librin e dua shumë Aty dija rrjedh si lumë . Shkruar nga Lirie Kelani poezi per librin,vjersha per librin,vjersha dhe poezi shqip,vjersha per librin,libri poezi,libri vjershe shqip

Vjershe per librat

Vjershe per librat     Librat Kam shumë libra Në vitrinë Unë çdo ditë I shfletoj Sepse nga ato Shumë mësoj Shkruar nga Blerina Stublla - Podujevë vjershe per librin,poezi per librin,poezi per librat,vjersha per librat,libri vjershe,poezi libri,poezi per libra,vjersha dhe poezi per librat

Vjershë- Libri

Libri O i dashur libër Gjithnjë të lexoj Vjersha e tregime Prej teje m ësoj Librin ta lexoni Se ai na këshillon Prej rrugës së keqe Libri na largon vjersha per librin, vjersha libri, vjersha per parashkollore, vjershe per parashkollore, vjershe per parashkollore, vjersha per libra, vjershe per librat, vjershe libri, libri vjershe, vargje per librin, vargje per libra, librat vargje, vargje per librin

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more