Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Animizmi

Çka është totemizmi dhe animizmi ?

Çka është totemizmi ?

Totemizmi- fjala “totem eshte perdorur per te treguar fuqite e kafsheve ose pemeve qe besohej qe e kishin psh Hajmalite. 
Animizmi- eshte besim shpirteror qe mendohej se jetonin se bashku me qeniet njerzore, dhe mund te ndikojne ne sjelljet e njerzve.
cka eshte totemizmi, cfare eshte totemizmi, ceshte totemizmi

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more