Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Meso Gjermanisht

250 infermierë kosovarë çdo vit do të punësohen në Gjermani

BPrAL “qeap-heimerer”, në bashkëpunim me WBS Expert Solutions nga Gjermania, kanë bërë inaugurimin e Programit Gjermano-Kosovar për Arsim dhe Karrierë, i cili mundëson punësimin e mbi 250 profesionistëve kosovarë të fushës së infermierisë në spitalet gjermane. Mbështetës të programit dhe pjesëmarrës në këtë ngjarje ishin përfaqësuesi i WBS Expert Solutions nga Gjermania, Sascha Buchinger, përfaqësues institucionesh vendore, ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi, Zëvendësministri i Shëndetësisë, Izet Sadiku e pjesëmarrës tjerë. Përfaqësuesi i WBS Expert Solutions tha se ndihemi shumë të lumtur që kemi filluar bashkëpunimin me qeap-heimerer, dhe ndihemi të lumtur që gjetëm kaq shumë përkrahje si nga politika po ashtu edhe interesim të madh nga studentët dhe profesionistët. “Ne si WBS Expert Solution, në bashkëpunim me qeap-heimerer, do të ofrojmë punë legale dhe profesionale për infermierë nga Kosova në Gjermani”, tha Buchinger.

Ja mënyra se si të aplikoni dhe kushtet që duhet të plotësoni për punësim në Gjermani (Dokument)

  Shqiptarët kanë mundësi të aplikojnë për punë në Gjermani, për studime dhe qëllime të ndryshme në rrugë ligjore, pasi Ambasada Gjermane në Tiranë e ka të publikuar në faqen e saj në internet në gjuhën shqipe, çdo detaj dhe çdo hollësi. Kliko ketu: Kjo është një mundësi jo e vogël për orientuar shqiptarët në qëllimet e tyre. Ja se ku mund të orientohen shqiptarët edhe pa ditur asnjë fjalë gjermanisht: Ndiqni broshurat përkatëse me udhëzime.

Adjective - Mbiemri - Meso gjermanisht

Das esse und trinke ich gern

Das Haus

Postimet e fundit






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more