Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Centralet elektrike. Show all posts
Showing posts with label Centralet elektrike. Show all posts

Çka janë centralet elektrike ?

Çka janë centralet elektrike ? 

Centralet elektrike janë vendi ku prodhohet energjia elektrike.
Çka janë centralet elektrike ? 

Centralet elektrike janë vendi ku prodhohet energjia elektrike.

Si ndahen centralet elektrike ?

Si ndahen centralet elektrike ?

Centralet elektrike ndahen:

• sipas llojit të rrymës elektrike që e prodhojnë dhe

• sipas energjisë primare që transformojnë për prodhimin e energjisë elektrike.

Si ndahen centralet elektrike ?

Centralet elektrike ndahen:

• sipas llojit të rrymës elektrike që e prodhojnë dhe

• sipas energjisë primare që transformojnë për prodhimin e energjisë elektrike.

Namazi

Syzat