Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Adsense

How to Make Money With Adsense

Powered by Dailymotion Shih edhe(see also): Earn money with adsense Si të fitoj para me adsense ? Top 3 alternativat me te mira te Gogle Adsense Cilat janë alternativat e Gogle Adsense ? Fito Para me adsense             how to make money with a blog how to make money with adsense without website how to make money with adsense 2012, 2013 how to make money with adsense on youtube site build it how to make money with adsense on blogger make money amazon affiliate google adsense

Top 3 alternativat me te mira te Gogle Adsense

Top 3 alternativat më të mira të Gogle Adsense Këtu keni një listë të top 3 alternativave për Gogle Adsense .Kjo listë është e bazuar në shumë faktorë si formatin e reklamave , mënyrën e pagesës, minimumi i pagesës etj, 1.Adbrite Adbrite është alternativë më e mirë për Gogle Adsense .Ofron reklama të të gjitha llojeve për blogera dhe për pro blogera.Rregullat e përdorimit janë shumë të lehta për t’i ndjekur në krahasim me Adsense , duke perdorur Adbrite ju mund të keni në dispozicion reklama inline dhe ato komplete.Kur nuk paraqitet asnjë reklamë atëherë paraqitet mesazhi ‘’reklamoni ketu’’ si mënyrë për t’i tërhequr reklamuesit. Mënyra e pagesës: Minimumi i pagesës është $100 dhe adbrite ofron pagesën vetëm nëpërmjet çeqëve. 2. Chitika Chitika është njëra ndër rrjetet më të mira të reklamave.E themeluar në vitin 2003, posedon një rrjet të madh të blogjeve dhe ofron reklama të bazuara në fjalë kyçe.Ju lejon të shfaqni reklama në mobila, faqe, blogje et

Fito Para me adsense

Adsense ju mundeson qe ne faqet tuaja  te vendosni reklama te ndryshme.Dhe ju paguan per kete sherbim. Google AdSense vepron në përmbajtjen e faqes tuaj , automatikisht skanon faqen tuaj te internetit dhe vendos reklamen me temë dhe me permbajtje ne perputhje me temen dhe permbajtjen  e faqes tuaj. Nga vijne reklamat .? Reklamat vijne nga  Adwords Tipologjija e reklames vjen sipas tematikes se faqes tuaj, per ti dhene harmoni faqes tuaj,dhe njekohesisht per te terhequr vizitoret e faqes tuaj qe te klikojne mbi reklamat. Jo vetem tematika por dhe permasat e reklames e ngjyrat mund ti perputhni me faqen tuaj. Adsense varet nga Adwords ? Sigurisht qe po !!Sepse te gjitha reklamat e Adsense rrjedhin nga Adwords Anasjelltas Adwords varet nga Adsense ,jo. fito para me adsense, fito me adsense, fito pare online me adsense, fito leke me adsense, fito leke online, fito para online, gogle adsense tips, how to earn money with gogle adsense, qysh me fitu pare me ads

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more