Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Hematologjia

Çka është policitemia rubra vera ?

Çka është policitemia rubra vera ? Policitemia rubra vera është sëmundje në të cilën është i rritur shumimi i të gjitha qelizave amë në palcën kockore, por edhe jashtë saj (shpretka). Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,policitemia rubra vera,policitemi rubra vera,policitemite rubra vera,policitemija rubra vera 

Si mund të jenë eritrocitozat ?

Si mund të jenë eritrocitozat ? Eritrocitozat mund të janë absolute, kur është i shtuar krijimi i eritrociteve, dhe relative, kur masa e përgjithshme e eritrociteve është normale, por është i zvogëluar vëllimi i plazmës. eritrocitozat si mund te jene,qysh mund te jene,sa lloje,tipet eritrocitozat,eritrocitoza tipet e saj

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more