Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Si mund të jenë eritrocitozat ?


Si mund të jenë eritrocitozat ?

Eritrocitozat mund të janë absolute, kur është i shtuar krijimi i eritrociteve, dhe relative, kur masa e përgjithshme e eritrociteve është normale, por është i zvogëluar vëllimi i plazmës.


eritrocitozat si mund te jene,qysh mund te jene,sa lloje,tipet eritrocitozat,eritrocitoza tipet e saj

Si mund të jenë eritrocitozat ?

Eritrocitozat mund të janë absolute, kur është i shtuar krijimi i eritrociteve, dhe relative, kur masa e përgjithshme e eritrociteve është normale, por është i zvogëluar vëllimi i plazmës.


eritrocitozat si mund te jene,qysh mund te jene,sa lloje,tipet eritrocitozat,eritrocitoza tipet e saj
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat