Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Saldimi. Show all posts
Showing posts with label Saldimi. Show all posts

Autosaldues ''Roni'' - Bëjmë saldimin e të gjitha materialeve

Autosaldues ''Roni'' - Bëjmë saldimin e të gjitha materialeve


Bëjmë saldimin e të gjitha materialeve

Bëjmë saldimin e të gjitha materialeve:
Alumin
Hekur
Mesing
Bakër
Gus

Çmime shumë të volitshme. Na shkruani në viber për më shumë: +37745228535


loading...
Autosaldues ''Roni'' - Bëjmë saldimin e të gjitha materialeve


Bëjmë saldimin e të gjitha materialeve

Bëjmë saldimin e të gjitha materialeve:
Alumin
Hekur
Mesing
Bakër
Gus

Çmime shumë të volitshme. Na shkruani në viber për më shumë: +37745228535


Çka paraqet saldimi ?

Çka paraqet saldimi ? 

Saldimi bën bashkim të përhershëm të materialit plotësues-elektrodës dhe materialit bazë. 

Saldimi është një operacion i rrezikshëm sepse ndodhin dukuri negative që rrezikojnë shëndetin e njeriut si p.sh. lirimin e nxehtësisë së madhe, rrezatimi i dritës, rreziku nga rryma elektrike, lirimi i gazrave të ndryshëm etj. 

qka eshte saldimi  ,Cka eshte saldimi ,ceshte saldimi,cfare eshte saldimi ,qeshte saldimi,definicioni saldimi, perkufizimi saldimi,shpjegimi saldimi,qka kuptojm me saldim, qka nenkuptojm me saldimi,nenkuptimi saldimi,kuptimi i fjales saldim
loading...
Çka paraqet saldimi ? 

Saldimi bën bashkim të përhershëm të materialit plotësues-elektrodës dhe materialit bazë. 

Saldimi është një operacion i rrezikshëm sepse ndodhin dukuri negative që rrezikojnë shëndetin e njeriut si p.sh. lirimin e nxehtësisë së madhe, rrezatimi i dritës, rreziku nga rryma elektrike, lirimi i gazrave të ndryshëm etj. 

qka eshte saldimi  ,Cka eshte saldimi ,ceshte saldimi,cfare eshte saldimi ,qeshte saldimi,definicioni saldimi, perkufizimi saldimi,shpjegimi saldimi,qka kuptojm me saldim, qka nenkuptojm me saldimi,nenkuptimi saldimi,kuptimi i fjales saldim

Namazi

Syzat