Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Sistemi

Çka është sistemi ?

Çka është sistemi ? Sistemi është bashkësi e strukturuar e elementeve të ndërlidhura të cialt ndërveprojnë në njëra tjetrën dhe me rrethinën e tyre,me qëllim të plotësimit të kërkesave apo funksioneve të caktuara. ceshte sistemi,cka eshte sistemi,ceshte sistemi,cka quajme sistem,cfare quajme sistem,cka paraqet sistemi,cfare paraqet sistemi,sistemi shqip, cfare dmth sistem

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more