Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Epitendineum. Show all posts
Showing posts with label Epitendineum. Show all posts

Si quhet shtresa e jashtme dhe e brendshme e tendinit ?

Si quhet shtresa e jashtme dhe e brendshme e tendinit ? 


Shtresa e jashtme e tendinit quhet epitendineum ndërsa shtresa e brendshme ndërmjet tufave tendinore quhet endotendineum. .
Si quhet shtresa e jashtme dhe e brendshme e tendinit ? 


Shtresa e jashtme e tendinit quhet epitendineum ndërsa shtresa e brendshme ndërmjet tufave tendinore quhet endotendineum. .

Namazi

Syzat