Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Traseologjija

Çka është Traseologjija ?

Çka është Traseologjija  ?
Traseologjija është disiplinë tekniko kriminalistike, e cila merret me problemet e zbulimit, sigurimit, fiksimit dhe trajtimit të gjurmëve materiale të veprave penale.
eng/en: traceology
ceshte traseologjia,cfare eshte traseologjia,traseologjia shqip,cka studion traseologjia,traseologjia eshte,cka eshte traseologjia,traseologjia ne shqip,traseologjia ne shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more