Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Dhëmbët. Show all posts
Showing posts with label Dhëmbët. Show all posts

Sa dhëmbë i ka njeriu ?
Sa dhëmbë i ka njeriu ?

Njeriu i ka 32 dhëmbë(16 në nofullën e sipërme dhe 16 në nofullën e poshtme).

sa dhembe ka njeriu,sa dhemballa i ka njeriu,sa eshte numri i dhembeve tek njeriuSa dhëmbë i ka njeriu ?

Njeriu i ka 32 dhëmbë(16 në nofullën e sipërme dhe 16 në nofullën e poshtme).

sa dhembe ka njeriu,sa dhemballa i ka njeriu,sa eshte numri i dhembeve tek njeriu

Namazi

Syzat