Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Kontraceptivet oral. Show all posts
Showing posts with label Kontraceptivet oral. Show all posts

Kontraceptivët oral të kombinuar zakonisht përmbajnë estrogjen dhe :

Kontraceptivët oral të kombinuar zakonisht përmbajnë estrogjen dhe :

a) një progestinë

b) një antiprogestinë

c) një androgjen

d) një antiadrogjen

e) një antiestrogjenikKontraceptivët oral të kombinuar zakonisht përmbajnë estrogjen dhe :

a) një progestinë

b) një antiprogestinë

c) një androgjen

d) një antiadrogjen

e) një antiestrogjenikNamazi

Syzat