Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Dakriocistiti akut flegmonoz. Show all posts
Showing posts with label Dakriocistiti akut flegmonoz. Show all posts

Dakriocistiti akut flegmonoz paraqet gjendje akute pas :


Dakriocistiti akut flegmonoz paraqet gjendje akute pas :

a.    Konjunktivitit akut
b.    Keratitit
c.    Dakriocistitit kronik

Dakriocistiti akut flegmonoz paraqet gjendje akute pas :

a.    Konjunktivitit akut
b.    Keratitit
c.    Dakriocistitit kronik

Dakriocistiti akut flegmonoz mjekohet me :


Dakriocistiti akut flegmonoz mjekohet me :

a.    Intervenim kirurgjik
b.    Antiobiotik lokal dhe parenteral
c.    Antibiotik lokal, parenteral dhe incizion

Dakriocistiti akut flegmonoz mjekohet me :

a.    Intervenim kirurgjik
b.    Antiobiotik lokal dhe parenteral
c.    Antibiotik lokal, parenteral dhe incizion

Namazi

Syzat