Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Emfizema. Show all posts
Showing posts with label Emfizema. Show all posts

Cilat janë llojet e emfizemave ?


Cilat janë llojet e emfizemave ?

Llojet e emfizemave janë: emfizema centroacinare(centrolobulare), emfizema panacinare(panlobulare), emfizema acinare distale(paraseptale).


emfizemat dhe llojet e tyre,emfizema shqip,kush jane llojet e emfizemave,emfizemat llojet shqip,emfizema shqip,emfizema ne shqip,emfizeme shqip,tipet e emfizemave

Cilat janë llojet e emfizemave ?

Llojet e emfizemave janë: emfizema centroacinare(centrolobulare), emfizema panacinare(panlobulare), emfizema acinare distale(paraseptale).


emfizemat dhe llojet e tyre,emfizema shqip,kush jane llojet e emfizemave,emfizemat llojet shqip,emfizema shqip,emfizema ne shqip,emfizeme shqip,tipet e emfizemave

Namazi

Syzat