Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Thenie per femren

Një thënie për femrat, meshkujt dhe rënjen në dashuri nga James Salter

Një thënie për femrat, meshkujt dhe rënjen në dashuri nga James Salter   Femrat bien në dashuri pasi të të kenë njohur thellësisht. Me meshkujt ndodh e kundërta. Kur ata të njohin thellësisht bëhen gati për t'u larguar. |James Salter| Thenie, Thenie per femren, Thenie per femrat, Thenie per meshkujt, Thenie per renjen ne dashuri,   

Një thënie për femrën nga Halid El-Beker

“Nuk kam parë që dikush të ketë mirësi më të madhe se femra, e fut në xhenet babain e saj sa është fëmijë, e plotëson gjysmën e fesë së burrit të saj sa është në rini, ndërsa nën këmbët e saj qëndron xheneti sa është nënë në pleqëri”. (Halid El-Beker)

Sa e bukur është femra kur bëhet:

Sa e bukur është femra kur bëhet: "Mbretëreshë" në një kohë kur janë shtuar robëreshat; "E shtrenjtë" në një kohë kur shumë janë liruar femrat; "Zemër e gjallë" e cila pulson dashuri dhe dëlirësi e jo vetëm pulsim të rëndomtë; "Trandafil" aramotizues me ndershmëri dhe turp e jo si trandafilat tjerë... Dr. Aid el-Karni Burimi: Bekir Halimi

Thënie për femra

Femra...... Krijesa qe mbart, bukuri,dashuri, sakrifice, vuajtje e dhimbje gjate gjithe jetes. Eshte femra ajo qe le gjysmen e embelsires qe ta haj vellai i saj me i vogel. Eshte femra ajo qe merr persiper gabimet e vellait qe ta shpetoje nga qortimet e prinderve. Eshte femra ajo qe cdo nate lutet per te gjithe. Eshte femra ajo qe ndimon prinderit ne punet e shtepise. Eshte femra ajo qe kujdeset per qe te gjithe te duken sa me bukur. Eshte femra ajo qe sakrifikon shkollen,arsimin per hir te familjes. Eshte femra ajo qe heq dore nga dashuria vetem per te mos lenduar njerezit qe do. Eshte femra ajo qe sakrifikon karrjeren qe te kujdeset per femijet e saj. Eshte femra qe qan dhe kur dikush tjeter vuan....... ESHTE FEMRA AJO QE LINDI DHE RRITI SECILIN NGA NE.. thenie per femra,femrat thenie,thenie per femna

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more