Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Poezi per 8 marsin

Vjershë apo poezi për 8 marsin shkruar nga Arti Lokaj

Tetë Marsi

Dita e e Tetë marsit
Ditë e gëzuar
Për nënat e botës
Ditë e shënuar

Për këtë ditë të madhe
Edhe unë gëzohem
Me urime të shumta
Me nënën përqafohem

Në qytet zgjedhi
Lulet më të bukura
Nënës t'ia dhuroj
Vrapoj si fluturaShih edhe tjera

Ese per 8 marsin diten e nenes 8 marsi - Dita Ndërkombëtare e GruasVjershë për 8 MarsinEse për 8 marsin shkruar nga Bleona Miftari
poezi per 8 marsinditen e nenave,poezi per 8 marsin e nenes, 8 marsi vjersha,8 marsi poezi,8 marsi,,urime 8 marsi nene,8 marsi dita e nenave,8 marsi,vjersha per 8 mars,8 marsi vjersha shqip poezi per 8 mars,poezi per 7 dhe 8 mars,8 marsi vjersha shqip,8 marsi poezi dhe vjersha

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more