Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Reflekset

Reflekset e pakushtëzuara dhe të kushtëzuara

Reflekset e pakushtëzuara = janë aftësi të lindura të organizmit për të kundërvepruar ose përgjigjur ndaj veprimit të ngacmuesve të ndryshëm. Reflekset e kushtëzuara = janë aftësi që fiton organizmi gjatë jetës, për të kundërvepruar ose përgjigjur ndaj veprimit të ngacmuesve të ndryshëm.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more