Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Muri qelizor

Çka eshte muri qelizor ?

Çka eshte muri qelizor ? Mur qelizor eshte strukturë jo e gjallë e cila vesh membranën qelizore të algave, bimëve të gjelbra, kërpudhave dhe baktereve. Muri qelizor i bimëve të gjelbra është i ndërtuar kryesisht nga fibra apo fije celuloze. Muri qelizor i kërpudhave është i ndërtuar nga kitina. Muri qelizor baktereve është i ndërtuar nga peptidoglikani. qka eshte muri qelizor,cka eshte muri qelizor,nga kush ndertohet muri qelizor,muri qelizor dhe ndertimi i tij,kush e nderton murin qelizor te bimeve te gjelbra te algave,te kerpudhave dhe bakterieve,baktereve,nga kush ndertohet muri qelizor i bakterieve

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more