Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Mikroorganizmat

Çka është sepsa ?

Çka është sepsa ? Sepsa është infekcion sistematik, i përgjithshëm, i shkaktuar nga mikroorganizmat apo produktet e tyre të cilët gjinden në qarkullimin e gjakut. qka eshte sepsa,qfare eshte sepsa,sepsa shqip,qka jane sepsat,sepsa ne shqip,qka quajme sepse,sepsa ne shqip,sepse shqip,sepsa shqip,qfare eshte sepsa,sepsa definicioni,perkufizimi

Çka janë antibiotikët ?

Çka janë antibiotikët ? Antibiotikët janë substanca kimike të cilat kanë aftësi të ndalojnë rritjen, shumimin dhe t'i shkatrrojnë mikroorganizmat. cka eshte antibiotiku, cka jane antibiotiket, qka jane antibiotiket, cfare jane antibiotiket, cka eshte antibiotik, antibiotiku shqip, terma mjekesore, fjalor mjekesor, fjale mjekesore, antibiotiku kuptimi, qka quajme antibiotik, ceshte antibiotiku, c'eshte antibiotiku , cfare roli ka antibiotiku, per perdorim, roli i antibiotikeve

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more