Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë antibiotikët ?

Çka janë antibiotikët ?

Antibiotikët janë substanca kimike të cilat kanë aftësi të ndalojnë rritjen, shumimin dhe t'i shkatrrojnë mikroorganizmat.


cka eshte antibiotiku, cka jane antibiotiket, qka jane antibiotiket, cfare jane antibiotiket, cka eshte antibiotik, antibiotiku shqip, terma mjekesore, fjalor mjekesor, fjale mjekesore, antibiotiku kuptimi, qka quajme antibiotik, ceshte antibiotiku, c'eshte antibiotiku, cfare roli ka antibiotiku, per perdorim, roli i antibiotikeve
Çka janë antibiotikët ?

Antibiotikët janë substanca kimike të cilat kanë aftësi të ndalojnë rritjen, shumimin dhe t'i shkatrrojnë mikroorganizmat.


cka eshte antibiotiku, cka jane antibiotiket, qka jane antibiotiket, cfare jane antibiotiket, cka eshte antibiotik, antibiotiku shqip, terma mjekesore, fjalor mjekesor, fjale mjekesore, antibiotiku kuptimi, qka quajme antibiotik, ceshte antibiotiku, c'eshte antibiotiku, cfare roli ka antibiotiku, per perdorim, roli i antibiotikeve
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat