Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është substanca ?


Çka është substanca ?

Format konkrete të materies, të cilat kanë përbërje dhe veti të caktuara, quhen substanca.

                                                      Ose

Substanca është pjesë themelore e lëndës(materies), prej së cilës përbëhen trupat fizikë dhe çdo send që ka masë dhe zë vend në hapësirë.


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, substanca,substance,substancat kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,  

loading...

Çka është substanca ?

Format konkrete të materies, të cilat kanë përbërje dhe veti të caktuara, quhen substanca.

                                                      Ose

Substanca është pjesë themelore e lëndës(materies), prej së cilës përbëhen trupat fizikë dhe çdo send që ka masë dhe zë vend në hapësirë.


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, substanca,substance,substancat kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,  

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat