Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Vatra epidemike. Show all posts
Showing posts with label Vatra epidemike. Show all posts

Çka është vatra epidemike ?

 Çka është vatra epidemike ?

Vatër epidemike quhet ai territor i cili karakterizohet me praninë e biotopeve dhe biocenozave.

Vatra epidemike mund të jetë aktive, potenciale dhe e shuar. 

ceshte vatra epidemike, cfare eshte vatra epidemike, vater epidemike, cka quajme vater epidemike, vater epidemike shqip, cka eshte vatra ne shqip, vatra e epidemise
 Çka është vatra epidemike ?

Vatër epidemike quhet ai territor i cili karakterizohet me praninë e biotopeve dhe biocenozave.

Vatra epidemike mund të jetë aktive, potenciale dhe e shuar. 

ceshte vatra epidemike, cfare eshte vatra epidemike, vater epidemike, cka quajme vater epidemike, vater epidemike shqip, cka eshte vatra ne shqip, vatra e epidemise

Namazi

Syzat