Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Meta-analiza

Cka eshte meta-analiza ?

Cka eshte meta-analiza ? Eshte nje teknike statistikore qe integron dhe sintetizon ne menyre sasiore nje numer studimesh te pavarura per te percaktuar nese rezultatet e tyre kane qendrueshmeri persa I takon ngjashmerise,menyre per te kapercyer interpretimet e pasakta dhe ndihmon ne evidentimin e variablave te ndermjetem. cka eshte metanaliza,cfare eshte metaanaliza,meta-analiza,meta-analiza shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more