Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Flegmona. Show all posts
Showing posts with label Flegmona. Show all posts

Kush janë shkaktarët e flegmonës ?


Kush janë shkaktarët e flegmonës ?

Shkaktar të flegmonës janë streptokokët (sidomos ai hemolitik), stafilokokët dhe mikroorganizmat tjerë piogjen.


flegmona dhe shkaktaret e saj,kush e shkakton flegmonen,flegmona shqip,cilet jane shkaktaret e flegmones

Kush janë shkaktarët e flegmonës ?

Shkaktar të flegmonës janë streptokokët (sidomos ai hemolitik), stafilokokët dhe mikroorganizmat tjerë piogjen.


flegmona dhe shkaktaret e saj,kush e shkakton flegmonen,flegmona shqip,cilet jane shkaktaret e flegmones

Çka është flegmona ?


Çka është flegmona ?

Flegmona ose celulitisi (cellulitis) është inflamacion difuz i indit lidhor të nënlëkurës.qka eshte flegmona,qka jane flegmonat,flegmona shqip,cka eshte flegmona,flegmone

Çka është flegmona ?

Flegmona ose celulitisi (cellulitis) është inflamacion difuz i indit lidhor të nënlëkurës.qka eshte flegmona,qka jane flegmonat,flegmona shqip,cka eshte flegmona,flegmone

Namazi

Syzat