Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Indi nënlëkuror

Çfarë është abscesi ?

Çfarë është abscesi ? Abscesi është inflamacion i qelbosur akut i lokalizuar, i cili mund të zhvillohet në indin nënlëkuror, por edhe në indet e thella dhe në organe të brendshme.
qka eshte abscesi,absecet shqip,qka jane absceset,absces shqip,cfare eshte abscesi

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more